3

3

dilluns, 20 de maig de 2013

I ara qué?Ja tenim conveni nou, article 41 en funcionament, i els sindicalistes de fasga i fetico tan tranquils amb tot el que ens han robat als treballadors i treballadores. A l’igual que es diu del govern del PP, a El Corte Inglés tenim allò que ens mereixem. No són poques les veus que hem sentit en molts anys que són sindicats de l’empresa, que no defensen els treballadors, i que cada cop estem pitjor per culpa d’ells; però de la mateixa manera que ho critiquem estem afiliats o compartim els seus somriures hipòcrites, tot i sabent que són còmplices de l’empresa per fer aquestes feines, amb l’únic objectiu d’aconseguir l’empitjorament laboral de tots nosaltres.

I ara què?, a treballar els diumenges i els festius gratis. Són moltes les hores de treball fetes fora de l’horari que no cobrem, canvis de torns per necessitats del departament, augment de la jornada en dies puntuals, etc. Això ho sabem i patim tots els que portem temps en aquesta empresa i ara venen aquests desvergonyits i ens obliguen a treballar els festius gratis, i amb l’argument de la solidaritat pretenen enganyar-nos o riure-se’n de nosaltres, cobrant per això molt bons complements personals a les seves nòmines.

¡Quin bon acord han firmat aquests de fasga i fetico!. “De nuevo lo conseguimos”, diuen en un dels seus pamflets. Un altre cop hem tornat a putejar als treballadors de El Corte Inglés. De manera que fa dos anys ens fastiguejaren traient-nos els torns rotatius de mati-tarda que teníem per fer-nos venir dies de fins a 10 hores, i no contents amb això ara incrementen els dies ampliats, ens parteixen el torn i a alguns ens obligaran a treballar sempre de tarda. Campions sí, són autèntics campions (com truans i engalipadors) ja que de no ser així com ens vam explicar que sent ells els culpables que cada dia ens esclavitzi més l'empresa, ens baixi el sou i siguem treballadors d'usar i llençar, no hagi una reacció generalitzada de rebot a aquests sindicats usurpadors dels drets dels treballadors.

Des de CCOO volem convidar-te que pensis, solament et paris i pensis per què acceptem aquestes decisions que ens perjudiquen tant sense reaccionar. Podem seguir queixant-nos per darrere, seguir parlant malament de fasga i fetico quan no estan al nostre costat, però de res servirà si seguim sent uns hipòcrites a l'estar afilat a ells proporcionant-li la majoria que necessiten per a despullar-nos dels nostres drets. Els nostres companys de Carrefour semblen veure-ho més clar i s'ha provocat una des-afiliació massiva a aquests sindicats i un rebuig generalitzat en les eleccions que s'han celebrat. De tu depèn el que ocorri a El Corte Inglés, després no et lamentis per això.

CC OO defensa els teus interessos

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre