3

3

divendres, 4 d’octubre del 2013

JORNADA MUNDIAL PEL TREBALL DIGNE - 7 d'octubre


El 7 d'octubre la Confederació Sindical Internacional (CSI) convoca cada any la Jornada Mundial pel Treball Digne. Enguany, a Catalunya, es celebra sota el lema "Treball i Pensions Dignes. Serveis Públics Universals".
Diferents accions reivindicatives configuren aquesta jornada que començarà el diumenge 6 d'octubre amb una tancada de delegats i delegades d'empreses i sectors amb conflictes laborals que tindrà lloc a partir de les 22'00 hores a l'Església del Pi de Barcelona.
Es preveu que es tanquin representants dels treballadors d'empreses i de sectors en conflicte com el metall de la província de Barcelona, el sector de transport per carretera o el sector d'ambulàncies, entre d'altres. També participaran en la tancada membres dels col·lectius de joves dels sindicats.
Aquesta tancada durarà fins el matí del dilluns, 7 d'octubre, on els delegats i delegades que es trobin a l'Església del Pi es desplaçaran a la seu de Foment del Treball on a les 11'00 hores està convocada una concentració per reclamar a l'empresariat català condicions laborals dignes, el manteniment dels llocs de treball i el desbloqueig de la negociació col•lectiva. Allà confluiran amb altres delegats i delegades.
Tancada: Església del Pi, Plaça del Pi, BCN 22'00h del diumenge 6 d'octubre de 2013

Concentració: Davant Foment del Treball, Via Laietana, 32, BCN 11'00h del dilluns 7 d'octubre de 2013 

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre