3

3

dimarts, 26 de novembre del 2013

VACANCES 2014

Ahir dilluns es van signar els acords per la distribució de les vacances dels anys 2014, 2015, 2016 i 2017, tant per a EL CORTE INGLÉS com per HIPERCOR.

L’acta reflecteix els criteris generals per a la distribució de les vacances a tots els centres comercials de les dues empreses, deixant clar que les vacances es faran en torns de 21 dies a l’estiu i 10 dies a l’hivern.

La importància d’aquest acord, per a CCOO, està en que hi entren en el seu àmbit TOTS els centres comercials, i que tots ells tenen com a criteri aquesta distribució de les vacances, marcant com a dades per al 2014 les que os acompanyem.


És evident que amb el conveni encara “calent”, l’empresa no ha volgut renunciar a poder plantejar els torns de 15 dies a l’estiu, però s’ha aconseguit establir frens a l’aplicació d’això de forma arbitrària, deixant sempre la porta oberta al retorn al sistema de torns de 21 dies.

Així és que al 2014 sols el centre de Tarragona queda amb la distribució de vacances en 15 dies a l’estiu (sistema que ja va acordar el seu comitè per al 2013), i tots els altres centres comercials ho faran en torns de 21 dies com fins ara.

I en el cas de l’HIPERCOR, tant sols el centre de Girona queda amb un altre sistema de distribució que, si be te els torns de 21 dies de vacances, el cert és que te més de 5 torns. Però s’estableix el compromís que al final del mandat d’aquest acord haurà fet la transició cap als cinc torns de 21 dies a l’estiu.

D’aquesta manera hem aconseguit que les vacances siguin, si més no, similars a tots els centres de l’empresa i del grup d’empreses a Catalunya, de forma que tota la plantilla tinguem les mateixes condicions, salvant la possibilitat de l’aplicació dels torns de 15 dies a l’estiu.

reacciona, organitza’t i lluita

afilia’t a CC OO



NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre