3

3

dijous, 2 de juliol del 2009

7a ASSEMBLEA ESTATAL DE CC OO A EL CORTE INGLES


El dijous 25 i el divendres 26 de juny, es va celebrar la 7a Assembla estatal de la Secció Sindical de CC OO a El Corte Inglés.

Dins d’un ambient de companys i companyes, es produir un debat important sobre la situació que avui tenim, i quines tasques i reptes hem d’afrontar en el futur més immediat.

Debat i companyonia, que no estan renyits amb critica, autocrítica i discrepàncies. Però com sempre en el nostre Sindicat, al final hi ha una postura majoritària i tots i totes treballem en la direcció que democràticament s’ha establert.

La nostra, va ser una de les delegacions més critiques amb la gestió de la darrera Comissió Executiva estatal i el darrer secretari general, tal i com va expressar en el plenari el nostre company portaveu Miquel Prats. En total anaren vuit companys i companyes, tal com marcaven les normes de la convocatòria de l’assemblea.

Així doncs, amb la incorporació de les esmenes i de les aportacions fetes en el debat, s’ha acordat un pla de treball pels propers quatre anys (que totes aquelles persones que hi estigueu interessades podeu demanar-nos a la nostra adreça de correu ccoo_eci@ccoo.cat) i s’ha escollit una nova direcció encarregada de complir aquestes propostes.

Com a secretari general estatal el company Rafael Peinado Cortes del centre de Preciados-Callao de Madrid, i la resta de persones són:Isabel Álvarez Gómez, del centre de BilbaoAndrea Álvarez Blázquez, de PamplonaCarmen Calvo Yunquera, de Preciados-Callao de MadridAntonio Carreño Chicharro, també de Preciados-Callao de MadridFrancisco Dolz Vicent, de Ptor. Sorolla de ValènciaPedro Fernández Blázquez, de Pl Catalunya-Portal de l’Àngel - BCNCarmen Gamiz Rodríguez, d’Avd Andalucia de MálagaRosario Pérez Graña, de VigoFrancisco Pérez Romero, de Ptor. Sorolla de ValènciaPilar Repiso Gimeno, de P Zorrilla de ValladolidJosé L. Rueda Jiménez, d’Avd Andalucia de Màlaga yJosé Suárez Vázquez, de Diagonal de Barcelona.

Ara toca treballar per poder portar la democràcia sindical a l’empresa i que no estiguem sempre en mans dels grocs en tot allò que fa referència als nostres drets i condicions de treball.

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre