3

3

dimarts, 19 de març del 2013

Dimecres 20 de març, tornem a mobilitzar-nos per lluitar per la pau i contra la guerra



Fa 10 anys vam sortir al carrer per lluitar per la pau i contra la guerra a Iraq. 

Avui hem de tornar a sortir al carrer per rememorar aquella lluita i exigir la fi d’aquelles mateixes polítiques antidemocràtiques que, encara avui, fan la guerra contra la població treballadora d’arreu.

Els mateixos governants del PP que ens van posar en una guerra rebutjada per la gran majoria de la ciutadania, que es van comportar antidemocràticament amagant la veritat, avui ens posen també en una guerra econòmica a favor del poderosos i en contra de la ciutadania.

La gent treballadora estem en contra de les guerres perquè només serveixen per estendre el poder d’uns pocs i augmentar l’explotació de la humanitat. Per això hem de continuar lluitant per la pau, per la democràcia, i en aquest 10è aniversari, recordant el poble d’Iraq, lluitar pel seu benestar i pel de la resta de països en conflicte.

Si fa 10 anys vàrem poder aturar aquelles polítiques nefastes amb una mobilització que va obligar a que s’ordenés la sortida de les tropes espanyoles d’Iraq, hem de tornar a sortir al carrer, com ho fem per lluitar contra les retallades i les polítiques neoliberals i d’austeritat, per rememorar aquella victòria per la Pau!

CCOO de Catalunya fem una crida a totes les persones afiliades i a tots els treballadors i treballadores a participar en la commemoració del 10è aniversari de la mobilització i manifestació contra la guerra d’Iraq, que es durà a terme el dimecres 20 de març, a les 19'30h, a Plaça Catalunya de Barcelona.

IRAQ 2003-2013 = 10 anys d'ocupació militar
NO A LES GUERRES!
Dimecres 20 de març, 19'30h., a Plaça Catalunya
Tornem a fer el símbol de la Pau amb espelmes!
Us hi esperem!

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre