3

3

dimecres, 20 de febrer del 2013

El 23F inunda el carrer i uneix-te a les marees. Fem-los fora, juntes podem!



El pròxim dissabte, 23 de febrer, la mobilització continua. Després de l'èxit de les manifestacions a favor de la dació en pagament i en defensa de la sanitat pública, convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Plataforma pel dret a la Salut, respectivament, el 23F surten al carrer les anomenades marees contra les retallades socials i per una democràcia participativa.

Les marees, que van sorgir arran de les mobilitzacions del sector públic, són avui una nova realitat organitzativa que aplega no només a treballadores i treballadors públics sinó al conjunt de la ciutadania. El 23F sortirem al carrer contra el cop d'estat dels mercats i en defensa d'un procés constituent des de baix que articuli un nou sistema polític més social i transparent.

Cridem a totes les persones, i especialment a l’afiliació, a formar part de l'onada d'indignació que recorrerà els carrers del nostre país, cadascuna amb el seu color i columna. Recordem que la manifestació principal sortirà de Plaça de Catalunya a les 18.30 hores,un cop conflueixin les tres columnes que partiran a les 17 hores de tres punts de Barcelona: la columna antirepressiva i per les llibertats (Passeig de Gràcia amb Casp);la columna pels drets socials i els serveis públics (Plaça de la Vila,1), i la columna laboral (Marquès de Campo Sagrado,22).

Apostem per la mobilització també com a ciutadans, de forma permanent, per que cal que la lluita s’estengui al carrer i entri a les empreses. És per això que valorem positivament les properes mobilitzacions. Des de les marees, a la Marxa contra l'atur del 28 de febrer i les mobilitzacions sindicals del 13 i 14 de març convocades per la Confederació Europea de Sindicats (CES) en defensa de l'ocupació juvenil, el creixement i la regeneració democràtica. Hi ha motius de sobres per inundar els carrers. No hi faltis!

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre