3

3

dijous, 7 de febrer del 2013

la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), convoca dissabte 16 de febrer una manifestació a Barcelona




CCOO hi serà a la manifestació per exigir la paralització dels desnonaments, la dació en pagament i el lloguer social


CCOO de Catalunya considerem que el dret a l'habitatge no es pot supeditar als interessos econòmics de les entitats financeres. Cal paralitzar immediatament els desnonaments, modificar la legislació hipotecaria perquè amb la dació en pagament es pugui liquidar totalment el deute hipotecari i garantir als seus ocupants la possibilitat de continuar vivint a l'habitatge, com a llogaters, en règim de lloguer social.

Des de l'abril de 2011, CCOO de Catalunya estem treballant conjuntament amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la UGT de Catalunya, La Taula d'Entitats del tercer Sector Social de Catalunya, l'Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals (Observatori DESC) i la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC), per modificar la normativa hipotecària impulsant la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de la dació en pagament i el lloguer social. Durant el termini de recollida de signatures, que va finalitzar el passat 25 de gener, s'han recollit moltes més de les 500.000 signatures que són necessàries perquè una ILP arribi al Congrés de Madrid. CCOO hem contribuït recollint més de 200.000 signatures a tot l'Estat.

Així, el sindicat dóna suport a la manifestació convocada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) convocada per al dissabte 16 de febrer de 2013 per la tarda a Barcelona (17h, Plaça Universitat).

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR

NI NOS DOMARON, NI NOS DOBLARON NI NOS VAN A DOMESTICAR
Marcelino y Josefina en el acto de homenaje del pasado lunes 26 de Noviembre